Ciolacu: Sunt convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024

0
183

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, se declară convins că femeile din partid vor reprezenta una dintre marile mize în anul electoral 2024, menţionând că „ambiţia” social-democraţilor este ca peste doi ani să aibă cele mai multe femei alese în funcţii publice.

Ciolacu s-a întâlnit, sâmbătă, cu Organizaţia de Femei a PSD.

„Am fost, astăzi, alături de colegele mele din Organizaţia de Femei a PSD. Le apreciez pentru ce ştiu să facă, pentru că sunt foarte hotărâte când este nevoie, dar mai ales pline de empatie faţă de semenii lor. Iar în această perioadă, românii au nevoie atât de soluţii pentru a le proteja nivelul de trai, cât şi de o vorbă care să le aducă încredere şi speranţă. Am vorbit despre egalitatea de gen, locuri de muncă şi modul în care putem sprijini familiile cu copii”, a scris liderul PSD pe Facebook.

El a mai spus că este „convins că femeile din PSD vor reprezenta una dintre marile mize în 2024”.

„Iar dacă la ultimele alegeri locale, PSD a venit cu circa 3.500 de candidaţi femei pe liste, cel mai mare număr din politica românească, ambiţia noastră este ca peste doi ani să fim partidul cu cele mai multe femei alese în funcţii publice! De aceea, voi reveni la reuniunile OFSD – mai ales că sesiunea de poze de la final este, de fiecare dată, un moment cu totul aparte”, a mai scris Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.