Protest USR Sector 3, la Parchetul General: Robert Negoiță ar fi trebuit să depună o plângere penală împotriva city managerului de la Sectorul 3

Membrii USR Sector 3 au organizat, vineri, un protest la Parchetul General, după ce primarul Sectorului, Robert Negoiţă, a depus o plângere împotriva primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Potrivit unui comunicat de presă, au fost afişate pancarte cu următoarele mesaje: ‘Famiglia Negoiţă = stăpânii sectorului 3’, „O persoană în comă din cauza unui şantier neautorizat”, „Hala Laminor = ‘petreceri gratis’ de 150 de milioane de euro”.

„Robert Negoiţă a venit la Parchetul General doar pentru a crea o diversiune, în contextul dezvăluirilor apărute recent în presă pe tema ilegalităţilor legate de proiectele imobiliare din Sectorul 3, în care este implicat direct”, se susţine în comunicat.

Conform USR, primarul Negoiţă ar fi trebuit să depună o plângere penală împotriva city managerului Sectorului 3, „din cauza ilegalităţilor făcute de acesta”, nu împotriva primarului general al Capitalei.

„Eram sigur că primarul Robert Negoiţă a venit astăzi la Parchetul General ca să-l denunţe pe city managerul Sectorului 3, căruia i-a încredinţat semnătura şi mare parte din bugetul Sectorului 3. Am aflat din reportajul Recorder către cine dirijează banii din bugetul Sectorului 3 acest city manager. Proiectele de care vorbeşte Robert Negoiţă sunt de fapt cele ale familiei Negoiţă în Sectorul 3. Primarul Negoiţă are zeci de mii de apartamente în Sectorul 3 şi în Bucureşti. Complexul HILS pe care acum îl face în spatele Halei Laminor, hală plătită din banii noştri cu 150 de milioane de euro. Familia Negoiţă a cumpărat terenuri chiar lângă hala Laminor, cărora evident le-a crescut automat preţul. Avem şi Palladium Residence, există şi şantiere pe care le are pe numele mamei sau al tatălui său, şantiere ilegale 100%” a declarat Lucian Judele, preşedintele USR Sector 3 şi candidatul USR la Primăria acestui sector.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati