Rona Hartner a murit. Artista s-a stins din viaţă la 50 de ani

1
4630

Rona Hartner a murit. Îndrăgita artistă s-a stins din viaţă la numai 50 de ani.

Actrița Rona Hartner a murit joi, la vârsta de 50 de ani. Ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

Miercuri seară, sora Ronei Hartner, Rinda, a anunțat pe pagina de Facebook a acesteia că actrița „își trăiește ultimele clipe”:

  • „Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”.

La câteva ore distanță, Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul,

„Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu.

FOTO: Facebook / Imelda Antonescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.