Şase percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de trafic de droguri. Două persoane, suspectate că au adus în ţară şi au vândut ecstasy

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut, vineri, şase percheziţii în Capitală, într-un dosar de trafic de droguri în care două persoane sunt suspectate că au adus în ţarpă şi au vândut ecstasy în Bucureşti, potrivit News.ro. 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au făcut, vineri, şase percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, într-un dosar de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.
”În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu luna iulie 2022 şi până în prezent, doi inculpaţi au introdus în ţară şi au comercializat droguri de mare risc (ecstasy) în municipiul Bucureşti. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, în cursul acestei zile, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, o cantitate de amfetamină, o presă acţionată manual destinată modelării tabletelor de ecstasy, două arme neletale, din care una cu lunetă, precum şi alte probe şi mijloace de probă”, arată DIICOT.

Audierile au loc la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic şi Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. Structura Centrală şi Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati