Tensiune pe Otopeni: ”Măi bossule, ne-ai nenorocit, nici bani nu avem” – VIDEO

Este haos în continuare pe aeroportul din Otopeni. Anularea zborurilor Blue Air a aruncat în aer planurile a mii de români. Cei mai mulți spun că nu au bani nici să plece din aeroport.

Sute de oameni cu nervii întinși la maxim, agitație și haos pe aeroportul Otopeni, după ce compania Blue Air a decis să suspende zborurile companiei. Decizia a fost luată după ce Administrația Fondului de Mediu a blocat conturile companiei pentru o datorie de 28 de milioane de lei.

Anularea zborurilor Blue Air a aruncat în aer planurile a mii de români. Cei mai mulți spun că nu au bani nici să plece din aeroport.

Totodată, au de suferit și românii blocaţi în Milano, Paris, Bruxelles, Amsterdam şi multe alte oraşe din străinătate, notează Antena3.

”Ne uităm după mai multe opțiuni, nu e nimic disponibil, niciun bilet pentru Amsterdam. Am căutat la Bruxelles, Duseldorf. Este un zbor disponibil abia pe 10 septembrie” spune un turist.

”Nu am bani să îmi iau alt bilet. Să îmi asigure transportul” a spus supărat un alt român.

”Măi omule, cheamă pe cineva mai important ca tine, cheamă-l pe director, mai bossule, ne-ai nenorocit, nici bani de acasă nu avem, nu ești tu de vină, dar cheamă pe cineva” explică un bărbat.

”Nu ne-a anunţat nimic nu ştim nimic ne-a luat prin surpindere ne-a lua banii şi ne-a lăsat pe drumuri, asta e! Pierdem serviciile” a spus un alt turist.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati