ULTIMA ORĂ Piedone Jr – candidat la primăria Sectorului 5, după ce Piedone senior a anunțat că va candida la Capitală

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, după ce a anunțat că va candida din partea PUSL la primăria Capitalei, la emisiunea „Selectiv”, duminică, pe B1 TV, a anunțat și faptul că la Sectorul 5 va candida deputatul Vlad Popescu Piedone, fiul actualului primar.

  • Piedone: La sectorul 5, din partea PUSL, va candida deputatul Vlad Popescu Piedone (fiul primarului de la sectorul 5) care-mi va continua proiectele!

De menționat că Piedone Jr a fost reales președinte al organizației PUSL Sector 5, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, declarând în fața a peste 350 de membri ai Partidului Umanist Social Liberal că: ”Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru PUSL Sector 5, dar pentru că a existat unitate şi comunicare am reuşit să trecem peste toate obstacolele! Toate acestea ne-au ajutat să devenim mai puternici!”

Vlad Popescu Piedone a fost reales președinte al organizației PUSL Sector 5

Încă din 2022, Vlad Popescu Piedone anunța că va candida la Primăria Sectorului 5, pentru a continua proiectele tatălui său.

Piedone, mesaj după ce fiul lui a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5: „Orcii țării au avut iar o zi proastă!” – VIDEO

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati